ONS AANBOD

Kaliko GmbH biedt haar klanten verschillende standaard diensten aan. Echter het is ook mogelijk om in samenspraak met Kaliko GmbH te kijken naar wat specifiek uw wensen en behoeften zijn als het gaat om het organiseren en managen van uw vakantiewoning. Wanneer u meer informatie wilt over een 'Tailor Made pakket' neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder en denken graag met u mee naar mogelijkheden en oplossingen!

VAST AANSPREEKPUNT

 

Wanneer uw een vakantiewoning heeft in Bettmeralp of Moosalp Region, dan is het wel zo fijn als u een vast aanspreekpunt heeft! Mijke Bleecke, de oprichtster van Kaliko GmbH is hét vaste aanspreekpunt voor de eigenaren van hun vakantiewoningen en hun gasten aan wie zij verhuren. Mijke Spreekt vloeiend Duits, Engels en Nederlands. 

OPTIMALISEREN VINDBAARHEID VAKANTIEWONING 

 

Een vakantiewoning in het buitenland wordt vaak aangeschaft als investering. Enerzijds om de woning zelf te kunnen gebruiken, anderzijds om te kunnen verhuren. Wanneer de vakantiewoning beschikbaar is voor de verhuur, dan is het van groot belang dat de vakantiwoning goed vindbaar is online. Kaliko helpt haar klanten met het optimaliseren van deze vindbaarheid. Want wanneer de vindbaarheid hoog is, zal de verhuur van de vakantiwoning stijgen en is het de inverstering meer dan waard geweest!

 

ONDERHOUD VAKANTIEWONING

 

Ook vakantiewoningen hebben onderhoud nodig. Kaliko doet dit graag voor u! Hierbij kunt u denken aan het laten uitvoeren van jaarlijk onderhoud, het uitlaten voeren van (nood) reparaties en het herstellen van eventuele schade aan de woning. Maar ook het onderhoud aan de tuin of balkon hoort hierbij zoals zoals bijvoorbeeld sneeuwruimen, planten en/of bomen snoeien en de woning gereed maken voor een nieuw seizoen! Op die manier kan uw vakantiewoning elke keer weer in uitstekende staat verhuurd worden!

REINIGING VAN VAKANTIEWONING

 

De reiging van de vakantiewoning, één zeer belangrijk onderdeel in de verhuur van uw vakantiewoning! Niemand wil dat zijn / haar gasten in een vieze vakantiewoning terecht komt! De reiniging van een vakantiewoning moet van zeer hoge kwaliteit zijn en voldoen aan de huidige COVID-19 richtlijnen. Uiteraard is Kaliko volledig op de hoogte van deze richtlijnen en zorgt zij samen met een erkend schoonmaakbedrijf dat deze richtlijnen zorgvuldig nageleeft worden en uw vakatiewoning in perfecte staat verhuurd kan worden!

(OM)BOEKINGEN, ANNULERINGEN, SEIZOENSPRIJZEN EN BELASTINGEN 


Kaliko GmbH organiseert en managent de verhuur van uw vakantiewoning! Zij regelt voor u de (om)boekingen die gedaan worden door uw gasten, eventuele annuleringen en in samenspraak met u als eigenaar van de vakantiewoning worden elk jaar de nieuwe seizoensprijzen voor zowel het hoogseizoen als het laagseizoen vastgesteld. Daarnaast regelt Kaliko de gemeentelijke en Kanton belastingen die door u als huis eigenaar eventueel betaald moeten worden.