OVER KALIKO


 Kaliko is opgericht in 2020 in Kanton Wallis, Zuid Zwitserland. De eigenaar van Kaliko is Mijke Bleecke. Vanaf haar 4e levensjaar kwam Mijke bijna jaarlijks voor een vakantie in Bettmeralp en omgeving. Hier ontstond haar enorme liefde voor Zwitserland, de prachtige natuur die het land heeft, de cultuur en de Zwitserse bevolking. Een liefde die door de jaren heen alleen maar sterker is geworden en de wens om er te gaan wonen en werken ook. 

In 2020, na ruim 13 jaar gewerkt te hebben gewerkt in het Hoger Onderwijs heeft Mijke in 2020 het roer omgegooid om haar lang gekosterde droom in vervulling laten gaan. Samen met haar gezin emigreerde ze naar Kanton Wallis om daar haar eigen bedrijf op te zetten, Kaliko GmbH.

Met Kaliko richt Mijke zich op het organiseren en managen van vakantiewoningen in Bettmeralp en Moosalp Region (Oberwallis). Mijke woont in Moosalp Region en is wekelijks in Bettmeralp en omgeving te vinden. Ze heeft door de jaren heen een zeer goed netwerk opgebouwd in Oberwallis. Ze heeft veel contact met de lokale bevolking en bedrijven die er gevestigd zijn. Mijke spreekt vloeiend Duits, Engels en Nederlands. 

ONZE AMBITIE


Het is de ambitie van Kaliko om haar klanten, eigenaren van een vakantiewoning in Bettmeralp en Moosalp Region, optimaal te faciliteren bij de verhuur van hun vakantiewoningen.

 Kaliko organiseert en managent de verhuur van vakantiewoningen, levert een dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit, is service en klantgericht en hecht veel waarde aan een goede communicatie met haar klanten. Met als uiteindelijke doel, huiseigenaren volledig te ontzorgen en te ondersteunen bij de verhuur van hun vakantiewoning om hierdoor hun gasten de ultieme vakantiebeleving te geven!